okt. 22., Cs | Belvárosi

Orgonahangverseny Liszt Ferenc születésnapján - Belvárosi Főplébániatemplom

Registration is Closed

Helyszín és időpont

2020. okt. 22. 18:30
Belvárosi , Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom

Információk

Liszt Ferenc zeneszerző 209. születésnapján orgonahangversennyel várjuk az orgonazenét kedvelő látogatókat a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban. A 2020. október 22-én 18:30 órakor kezdődő koncerten Mészáros Zsolt Máté orgonaművész szólaltatja meg a templom Rieger orgonáját.

A hangverseny programja:

Liszt Ferenc: B-A-C-H prelúdium és fúga, R. 381 Liszt Ferenc: Desz-dúr consolation, R. 12 Liszt Ferenc: Bevezetés a Szent Szaniszló oratóriumból (Mészáros Zsolt Máté orgonaátirata) Liszt Ferenc: Fantázia és fúga az “Ad nos ad salutarem undam” kezdetű korál dallamára, R. 380

Belépőjegyek:

Teljesárú jegy: 2.900 forint / fő Diák / Nyugdíjas: 2.400 forint / fő

Jegyek vásárolhatók a jegy.hu felületen, valamint a koncert előtt a templom pénztárában.

A hangversenyre jegyet vásároló látogatók 17:45 – 18:15 óra között megtekinthetik a templom júniusban átadott toronykilátóját is.

Kezdje a hangversenyt a budai oldal panorámájának megcsodálásával, majd hallgassa Liszt Ferenc műveit a fiatal orgonaművész generáció egyik tehetséges tagjának előadásában!

Az érvényes belépőjegyet felmutató látogatók a hangversenyt követően 10%-os kedvezményt kapnak a fogyasztás összegéből a Piarista közben található Monk’s Bistrot étteremben.

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/orgonahangverseny-liszt-ferenc-szuletesnapjan-liszt-kedvenc-pesti-templomaban-119180

Ossza meg az eseményt:

© 2020 by MÉSZÁROS Zsolt Máté