• YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • SoundCloud Social Icon

Hírek

Archívum
Please reload

A Debussy-Ravel-maratonon a Művészetek Palotájában. Fotó: Posztós János

Néhány fotó Stefán Zsófia fagottművész "Fagott fényfoltok" címmel megrendezett hangversenyéről, melyen csembalistaként működtem közre.

Somogyvári Ákos, az Erkel Ferenc Társaság elnökének beszámolója a 2018-as Erkel Ferenc emlékév hangversenyeiről a ZeneSzó ünnepi számában.

"A Gyermekkórus évzáró koncertje igazi karácsonyi örömzene volt, ahol a Szimfonikusok kis együttese és az Énekkar is fellépett. (fotó: Felvégi Andrea)"

Csapó Gábor fotói a Szent István-bazilika Caritas-a által megszervezett jótékonysági hangversenyről.

„2012 októberében találkoztam először a türingiai barokk orgonaépítészet alkotásaival. Az arnstadti Wender-orgona és a waltershauseni Trost-orgona megismerésén keresztül teljesen új világ tárult fel előttem, hiszen először tapasztalhattam meg azt az orgonaélményt, amel...

2018/09/13

A Martinus orgonafesztivál része volt az a hangverseny, amelyet Mészáros Zsolt Máté orgonaművész adott szerdán este a székesegyházban.

Mészáros Zsolt Máté Szombathelyen 
Fotó: Nagy Jácint/ Vas Népe

A művész orgonatanulmányait a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakközé...

"Éteri hangok Pécsett címmel hallhatott koncertet a közönség... " A Pannon Televízió híradása Mészáros Zsolt Máté orgonaművész és a Capella Qinqueecclesiensis  OrgonaPont sorozatkeretében megszervezett, Pécsi Székesegyházban adott hangversenyéről. 

A videó a képre...

A Keresztény Kulturális Akadémia 2018. évi Országértékelő Konferenciájának közreműködője voltam Pajor András atya felkérésére, március 24-én. 

A következő műveket adtam elő:

Johann Kaspar Kerll: Passacaglia (31:35)

Girolamo Frescobaldi: Ricercare cromatico post il Credo (...

Virágh András Gábor "A IV. zsoltár szoprán hangra és orgonára" című kompozíciójából készítettünk hangfelvételt Zemlényi Eszter koloratúrszoprán énekművésszel a Szent István Bazilikában. 

Szakmai együttműködésünk több éves múltra tekint vissza: 2016-ban Fischer Anni...

Please reload

© 2020 by Zsolt Máté Mészáros. Minden jog fenntartva.